fbpx

Haal de grafisch designer in je naar boven!

We begrijpen dat niet iedereen een dure Adobe licentie aanschaft, en zeker als je bijna geen kennis hebt van Photoshop, Illustrator en InDesign. Maar daarom is er Canva.

Canva is een online grafische ontwerptool waarmee je bijna elk type ontwerp kunt maken. Canva is super gebruiksvriendelijk door de ‘drag and drop’ editor. Daarnaast biedt Canva een grote bibliotheek met afbeeldingen, lettertypes, animaties en sjablonen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken, dit is tevens volledig gratis!

Heb jij even geen inspiratie om een consistente lay-out te bedenken voor jouw social media berichten? Canva biedt jou een grote variatie en vooraf ontworpen sjablonen. Deze zijn geheel aan te passen naar jouw eigen smaak en afbeeldingen. Tevens heeft Canva overzichtelijk weergegeven welk type je bestand je kunt maken. Hierdoor heb je altijd de juiste afmetingen voor het juiste platform!

Let wel op: voor sommige afbeeldingen, effecten of sjablonen moet worden betaald. Dit kun je herkennen door het watermerk van Canva.

Maak jij al gebruik van Canva?

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!