fbpx

Bouwen aan de toekomst

Samen bouwen wij aan de toekomst. Met onze diensten willen we vooral ontzorgen. U houdt zich bezig met uw core business, wij vertellen via online media uw verhaal. Of het nu gaat om social media of webdesign, het schrijven van een tekst of een social media training voor uw werknemers. Wij staan voor u klaar.

Op deze pagina leest u meer over onze verschillende diensten.

Webdesign

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming. Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u uw huidige website verbeterd en/of vernieuwd hebben? Wij helpen u graag. Waar nodig werken wij samen met RK-Computers om u van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien.

Social media

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd. Rakoon Marketing kan dit werk voor u uit handen nemen. We bedenken en plaatsen in overleg met u professionele berichten. Daarbij starten we acties en/of campagnes en genereren zo een nieuwe bezoekersstroom naar uw website en/of fysieke locatie. Tevens kunnen we u of uw personeel verder helpen met workshops of trainingen.
l

(Web)teksten

Bezoekers van uw website beslissen binnen enkele seconden of ze op uw website blijven of niet. Dus, er is niets belangrijker dan goed content met aantrekkelijk teksten. Zo vindt uw bezoeker gemakkelijk terug waar hij naar op zoek is. Dit is enorm belangrijk, de lezer staat altijd centraal! Schrijven is echter een vak en niet iedereen is er even goed in. Daarom werken we met enige regelmaat met Bregje Boer samen om u van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien!

Workshops / trainingen

Wenst u het onderhoud van uw social media kanalen in eigen beheer te houden? En wilt u uw onderneming toch op een professionele manier presenteren? Dan kan een workshop of training de oplossing zijn. Een workshop of training kan afhankelijk van het aantal personen bij ons op kantoor of bij u op locatie gegeven worden. Afhankelijk van uw wensen wordt het programma samengesteld. Na afloop ontvangen de deelnemers eventueel materiaal betreft de behandelde punten. Verdere begeleiding of ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden.

Marketingcampagnes

Wenst u verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van online marketingcampagnes te bekijken. Door gericht op uw doelgroep te adverteren, bereikt u enorme hoeveelheden potentiële klanten voor relatief weinig geld. Een marketingcampagne kan zich focussen op één platform, maar kan ook cross-platform zijn. In zo’n geval adverteert u bijvoorbeeld via Facebook en LinkedIn. Daarbij wordt tegelijkertijd nog geadverteerd via bijvoorbeeld een vakblad.

Grafisch design

Al is uw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt. Tevens zorgen wij voor professioneel materiaal zoals posters, flyers, folders etc. die naadloos aansluiten bij uw eigen huisstijl en/of online campagne. Voor dit “offline” materiaal werken we samen met Pheniks Studios.

Wil je meer informatie?