fbpx

Bouwen aan de toekomst

Samen bouwen wij aan de toekomst. Met onze diensten willen we vooral ontzorgen. Je houd je bezig met jouw core business, wij vertellen via online media jouw verhaal. Of het nu gaat om social media of webdesign, het schrijven van een tekst of een social media training voor jouw werknemers. Wij staan voor je klaar.

Op deze pagina lees je meer over onze verschillende diensten.

Webdesign

Jouw website is het online uithangbord van jouw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van jouw onderneming. Heb je een nieuwe website nodig of wil je jouw huidige website verbeterd en/of vernieuwd hebben? Wij helpen jou graag. Waar nodig werken wij samen met RK-Computers om jou van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien.

Social media

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd. Rakoon Marketing kan dit werk voor je uit handen nemen. We bedenken en plaatsen in overleg met jou professionele berichten. Daarbij starten we acties en/of campagnes en genereren zo een nieuwe bezoekersstroom naar jouw website en/of fysieke locatie. Tevens kunnen we jou of jouw personeel verder helpen met workshops of trainingen.
l

(Web)teksten

Bezoekers van jouw website beslissen binnen enkele seconden of ze op jouw website blijven of niet. Dus, er is niets belangrijker dan goede content met aantrekkelijke teksten. Zo vindt jouw bezoeker gemakkelijk terug waar hij naar op zoek is. Dit is enorm belangrijk, de lezer staat altijd centraal! Schrijven is echter een vak en niet iedereen is er even goed in. Daarom werken we met enige regelmaat met Bregje Boer samen om je van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien!

Workshops / trainingen

Wens je het onderhoud van jouw social media kanalen in eigen beheer te houden? En wil je jouw onderneming toch op een professionele manier presenteren? Dan kan een workshop of training de oplossing zijn. Een workshop of training kan afhankelijk van het aantal personen bij ons op kantoor of bij jou op locatie gegeven worden. Afhankelijk van jouw wensen wordt het programma samengesteld. Na afloop ontvangen de deelnemers eventueel materiaal betreffende de behandelde punten. Verdere begeleiding of ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden.

Marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van online marketingcampagnes te bekijken. Door gericht op jouw doelgroep te adverteren, bereik je enorme hoeveelheden potentiële klanten voor relatief weinig geld. Een marketingcampagne kan zich focussen op één platform, maar kan ook een cross-platform zijn. In zo’n geval adverteer je bijvoorbeeld via Facebook en LinkedIn. Daarbij wordt tegelijkertijd nog geadverteerd via bijvoorbeeld een vakblad.

Grafisch design

Al is jouw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt. Tevens zorgen wij voor professioneel materiaal zoals posters, flyers, folders etc. die naadloos aansluiten bij jouw eigen huisstijl en/of online campagne. Voor dit “offline” materiaal werken we samen met Pheniks Studios.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!