fbpx

marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een standaard social media post? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken. Door gericht op jouw doelgroep te adverteren, bereik je enorme hoeveelheden potentiële klanten voor relatief weinig geld.

Op weg naar succes?

Resultaatgericht, meetbaar, efficiënt en betaalbaar! Dat vinden wij belangrijk! Van alle vormen van internet marketing is een social media campagne ongetwijfeld de goedkoopste – en vaak meest lucratieve – optie. Mits dit goed wordt uitgevoerd natuurlijk. Elke onderneming en elke klant is uniek. Elke campagne vraagt dus om maatwerk. We bespreken samen jouw wensen en doen aan de hand hiervan een voorstel. Waar nodig werken we samen met andere ondernemingen om jou van een perfect eindresultaat te voorzien. Samen op weg naar de toekomst!

Consultancy

Buiten het laten realiseren van complete marketingcampagnes, is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van consultancy. We ondersteunen jou – en jouw medewerkers / externe partijen – dan bij het uitvoeren van de campagne. We kijken over jouw schouder mee en kunnen samen sparren om tot de perfecte oplossing te komen.

Social Media Marketing

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd.

j

(web)teksten

Bezoekers van jouw website beslissen binnen enkele seconden of ze op jouw website blijven of niet. Dus, er is niets belangrijker dan goede content met aantrekkelijke teksten. Zo vindt jouw bezoeker gemakkelijk terug waar hij naar op zoek is.

Grafisch design

Al is jouw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!