fbpx

Onze partners

We leven in een drukke en snelle tijd. Voor jou als professional is het vaak te lastig om met meerdere bedrijven tegelijk in gesprek te zijn als het gaat om noodzakelijke dingen als marketing. Precies daarom werken wij samen met een aantal vaste partners. We werken samen met relatief kleine bedrijven op korte afstand van ons kantoor. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we een hoge kwaliteit handhaven. Dus heb je drukwerk nodig of wil je bijvoorbeeld een reclamebord passend bij jouw nieuwe marketingcampagne? Allemaal geen enkel probleem. Wij gaan met onze partners in gesprek en helpen je op weg.

Pheniks Studios

Offline marketing wordt gedaan door Pheniks Studios als onze vaste partner. Visitekaartjes, reclamefolders, flyers, posters of welk idee je ook hebt. Van plan om naast jouw online campagne(s), offline te adverteren? Pheniks Studios brengt jouw idee tot leven.

Bregje Boer Teksttovenaar

Teksten voor jouw website of folder die lekker weglezen én goed presteren in de zoekmachines? Dan ben je bij Bregje Boer aan het goede adres! Schrijven is een vak en niet iedereen is er even goed in. Daarom werken we met enige regelmaat met Bregje samen om jou van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien!

puurID

Tineke Katsipodas is onze ‘vrouw in het veld’ wanneer het gaat om content creatie voor social media marketing of webdesign. Ze weet achter elke ondernemer een uniek verhaal te vinden. Het is haar uitdaging om precies de juiste manier te vinden waarop we deze boodschap voor jou kunnen uitdragen.

Folie Media

Video en animatie zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van social media en marketing campagnes. Folie Media zorgt voor video’s op maat, of het nu gaat om een bedrijfsvideo, aftermovie, productvideo of het uitleggen van een complex onderwerp in een animatie.

Wesley Photography

Voor een goede marketing campagne zijn vaak mooie foto’s nodig. Of het nu gaat om standaard portretten of uitgebreide bedrijfsfotografie, Wesley Seuren van Wesley Photography weet het altijd op de juiste manier vast te leggen.

Glair

Google Ads nodig? Dan schakelen we onze vaste partner Stan Pinckaers van Glair in. Hij weet als geen ander hoe Google Advertising aangepakt dient te worden en denkt actief mee over de perfecte invulling van een campagne.

ALL IN ONE Reclame

Er is natuurlijk niets zo mooi als ruige werkkleding, relatiegeschenken of beletteringen die aansluiten bij jouw nieuwe online marketing campagne. ALL IN ONE Reclame is hierbij de partij die jou van dienst zal zijn.

Drukkerij BPR

Wanneer jouw online reclame eenmaal goed loopt, kan het heel goed zo zijn dat u fysiek materiaal wilt dat aansluit bij uw nieuwe marketingvormen. Het laten drukken van reeds geleverde ontwerpen voor flyers, folders enz. kan bij Drukkerij BPR.

RK-Computers

Voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites werken wij, waar nodig, samen met RK-Computers. Bij maatwerkoplossingen helpen zij ons verder zodat jouw website altijd goed aansluit bij jouw wensen en doelgroep.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!