fbpx

Onze partners

We leven in een drukke en snelle tijd. Voor u als professional is het vaak te lastig om met meerdere bedrijven tegelijk in gesprek te zijn als het gaat om noodzakelijke dingen als marketing. Precies daarom werken wij samen met een aantal vaste partners. We werken samen met relatief kleine bedrijven op korte afstand van ons kantoor. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we een hoge kwaliteit handhaven. Dus heeft u drukwerk nodig of wilt u bijvoorbeeld een reclamebord passend bij uw nieuwe marketingcampagne? Allemaal geen enkel probleem. Wij gaan met onze partners in gesprek en helpen u op weg.

Pheniks Studios

Offline marketing wordt gedaan door Pheniks Studios als onze vaste partner. Visitekaartjes, reclamefolders, flyers, posters of welk idee u ook heeft. Van plan om naast uw online campagne(s), offline te adverteren? Pheniks Studios brengt uw idee tot leven.

Bregje Boer Teksttovenaar

Teksten voor uw website of folder die lekker weglezen én goed presteren in de zoekmachines? Dan bent u bij Bregje Boer aan het goede adres! Schrijven is een vak en niet iedereen is er even goed in. Daarom werken we met enige regelmaat met Bregje samen om u van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien!

Drukkerij BPR

Wanneer uw online reclame eenmaal goed loopt, kan het heel goed zo zijn dat u fysiek materiaal wilt dat aansluit bij uw nieuwe marketingvormen. Het laten drukken van reeds geleverde ontwerpen voor flyers, folders enz. kan bij Drukkerij BPR.

Folie Media

Video en animatie zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van social media en marketing campagnes. Folie Media zorgt voor video’s op maat, of het nu gaat om een bedrijfsvideo, aftermovie, productvideo of het uitleggen van een complex onderwerp in een animatie.

Wesley Photography

Voor een goede marketing campagne zijn vaak mooie foto’s nodig. Of het nu gaat om standaard portretten of uitgebreide bedrijfsfotografie, Wesley Seuren van Wesley Photography weet het altijd op de juiste manier vast te leggen.

ALL IN ONE Reclame

Er is natuurlijk niets zo mooi als ruige werkkleding, relatiegeschenken of beletteringen die aansluiten bij uw nieuwe online marketing campagne. ALL IN ONE Reclame is hierbij de partij die u van dienst zal zijn.

RK-Computers

Voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites werken wij, waar nodig, samen met RK-Computers. Bij maatwerkoplossingen helpen zij ons verder zodat uw website altijd goed aansluit bij uw wensen en doelgroep.