fbpx

Website laten maken?

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming.

Webdesign

Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u uw huidige website verbeterd en/of vernieuwd hebben? Wij helpen u graag. Uw website is immers essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Responsive WordPress websites

Vrijwel al onze websites worden ontwikkeld binnen WordPress. Na de start van de ontwikkeling volgt u de voortgang in een online demo-omgeving. U bekijkt in deze omgeving de website zoals uw bezoeker de website later ook zou bekijken. Pas na uw goedkeuring – en eventuele verhuizing van de domeinnaam – wordt de nieuwe website gelanceerd. Zo weten we zeker dat uw nieuwe website perfect is voordat deze online gaat. Natuurlijk zorgen we voor alle details voor én achter de schermen. Denk hierbij aan goede SEO (vindbaarheid in de zoekmachines), strakke teksten en mooi beeldmateriaal.

Natuurlijk zijn alle door Rakoon Marketing ontwikkelde websites geheel responsive. Dit betekent dat ze op elk beeldmateriaal en apparaat goed te bekijken en te gebruiken zijn.

Webshop

Heeft u een webshop nodig? Dan kunt u bij Rakoon Marketing standaard kiezen uit 2 verschillende software-aanbieders. Buiten WordPress (in combinatie met WooCommerce) is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van LightSpeed HQ. Onze werkwijze en aanpak in ontwikkeling blijft gelijk met die bij een “normale” website. Op basis van hetgeen met u wordt afgesproken, krijgt u daarbij voor óf na lancering uitgebreide instructies om zelf uw webshop te vullen met producten. Geen tijd of zin om dit zelf te doen? Dan kunt u dit natuurlijk ook altijd door Rakoon Marketing laten uitvoeren.

Onderhoud en bijhouden van uw website

Na oplevering van de website ontvangt u één of meerdere gebruikersaccounts en een uitgebreide handleiding. Met behulp van deze account en bijbehorende handleiding kunt u relatief gemakkelijk zelf aanpassingen in de website doorvoeren. Wenst u dit liever door Rakoon Marketing uit te laten voeren? Dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk tegen ons geldende uurtarief.

Buiten het bijhouden van de website kan periodiek onderhoud nodig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitvoeren van updates om de veiligheid en werking te blijven garanderen. Daarbij kan het – afhankelijk van uw gebruik en wensen – noodzakelijk zijn om aanvullende beveiliging en / of plugins te installeren. Voor de meeste klanten geldt echter dat slechts zeer beperkt periodiek onderhoud noodzakelijk is.

(Web)teksten

Bezoekers van uw website beslissen binnen enkele seconden of ze op uw website blijven of niet. Dus, er is niets belangrijker dan goed content met aantrekkelijk teksten. Zo vindt uw bezoeker gemakkelijk terug waar hij naar op zoek is.

Grafisch design

Al is uw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt.

Marketingcampagnes

Wenst u verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Onze projecten

Wij zijn trots op onze klanten en op de websites die wij ontwikkeld hebben. Bekijk hier onze laatste projecten!

Wil je meer informatie?