fbpx

Website laten maken?

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming.

Webdesign

Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u uw huidige website verbeterd en/of vernieuwd hebben? Wij helpen u graag. Uw website is immers essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Al onze websites zijn ontwikkeld binnen WordPress. Na de start van de ontwikkeling volgt u de voortgang in een online demo-omgeving. Pas na uw goedkeuring – en eventuele verhuizing van de domeinnaam – wordt de nieuwe website gelanceerd. Zo weten we zeker dat uw nieuwe website perfect is voordat deze online gaat. Natuurlijk zorgen we voor alle details voor én achter de schermen. Denk hierbij aan goede SEO (vindbaarheid in de zoekmachines), strakke teksten en mooi beeldmateriaal.

Na oplevering van de website ontvangt u één of meerdere handleidingen, een gebruikersaccount en weblink. Met behulp van deze punten kunt u relatief gemakkelijk zelf aanpassingen in de website doorvoeren. Wenst u dit liever door Rakoon Marketing uit te laten voeren? Dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk.

Waar nodig werken wij samen met RK-Computers om u van een perfect eindresultaat te kunnen voorzien.

Onderhoud website

Na oplevering van de website kan periodiek onderhoud nodig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitvoeren van updates om de veiligheid en werking te blijven garanderen. Tevens wilt u misschien graag wat beeldmateriaal vervangen of teksten aangepast  hebben. Veel aanpassingen kunt u zelf gemakkelijk uitvoeren. Kunt of wilt u dit niet? Dan helpen wij u graag verder.

Onze projecten

Wij zijn trots op onze klanten en op de websites die wij ontwikkeld hebben. Bekijk hier onze laatste projecten!