fbpx

(web)teksten

Bezoekers van jouw website beslissen binnen enkele seconden of ze op jouw website blijven of niet. Dus, er is niets belangrijker dan goede content met aantrekkelijke teksten.

Teksten & psychologie

Wist je dat wij voor al onze marketing en webdesign werken op basis van 4 psychologische profielen? Zo weten wij zeker dat de boodschap altijd op de juiste wijze bij de juiste persoon terecht komt. Elke persoon heeft immers een andere manier van informatie nuttigen. De ene persoon moet met hele directe woorden geprikkeld worden, terwijl een ander persoon juist meer een “plaatjeskijker” is. Klinkt ingewikkeld? Helemaal niet erg. Of het nu gaat om social media marketing of een nieuwe website: wij kunnen wanneer dit wenselijk is jouw teksten compleet schrijven of herschrijven.

Webdesign

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming.

Social Media Marketing

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd.

Marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!