fbpx

Over ons

Wij zijn Rakoon Marketing. Wij staan voor u klaar. Op deze pagina leest u meer over ons, en over onze onderneming. Wilt u contact met ons opnemen? Klik dan hier!

Rakoon Marketing is een jonge onderneming, een stabiel team van online experts: social media professionals, webdesigners, marketeers en meer.

In de zomer van 2015 merkten oprichters Roel Botterweck & Kelly Botterweck-Knubben vanuit hun studies dat er een steeds grotere vraag ontstond naar effectievere vormen van web marketing. Ze merkten echter ook direct dat er weinig tot geen bedrijven waren die hierin gespecialiseerd zijn en tevens kennis hebben van bijkomende werkzaamheden als social media management (onderhoud van Facebook, Instagram, Linkedin enz.), webdesign en vooral… de achterliggende psychologie! Ze besloten daarom in 2015 om een korte pilot te starten onder enkele bedrijven in Zuid-Limburg. De resultaten waren dusdanig positief dat er geen twijfel over mogelijk was; ze moesten hier serieus mee aan de slag. Rakoon Marketing was een feit!

Inmiddels is Rakoon Marketing uitgegroeid tot een team van jonge professionals gespecialiseerd in verschillende vormen van web marketing en webdesign. Alles met als doel om de online identiteit van uw zaak te verbeteren en te versterken. Door rekening te houden met de wensen en behoeften van uw (potentiële) klant zorgt Rakoon Marketing ervoor dat uw klantengroep groeit en uw omzet stijgt. Er wordt hierbij uitvoerig gekeken naar de achterliggende psychologie zodat de boodschap altijd op de juiste wijze bij de ontvanger terecht komt. En dit terwijl u zelf bezig kunt zijn met hetgeen wat voor u echt belangrijk is; het uitvoeren van uw core business.

In dit digitale tijdperk zijn uw social media pagina’s en website uw visitekaartje. Rakoon Marketing laat u positief opvallend zijn!

Resultaatgericht te werk

Samen werken wij resultaatgericht en snel om binnen een zo kort mogelijke termijn voor tastbare resultaten te zorgen. Werkt iets niet zoals verwacht? Dan zoeken we naar de perfecte oplossing om alsnog tot het gewenste resultaat te komen.

Begrijpelijk en betaalbaar

Onze diensten zijn begrijpelijk en betaalbaar. Of het nu gaat om een bedrijf met 40 vestigingen in heel Nederland of de bakker om de hoek, wij helpen u graag verder.

Creëren van continuiteit

Door het creëren van continuiteit binnen bijvoorbeeld uw social media pagina(‘s) zorgen wij ervoor dat uw klant weet wat hij kan verwachten met als gevolg dat er meer sprake is van interactie, en dus gratis marketing voor uw onderneming.
f

Meetbaar en efficiënt

Doordat onze vormen van marketing relatief meetbaar zijn, werken we steeds verder aan de perfecte manier van reclame maken voor úw bedrijf!

Ons team

Wij staan voor u klaar. Samen op weg naar een succesvolle onderneming!

Wil je meer informatie?