Hoe wij terecht kwamen bij Rakoon Marketing en social media onderhoud/management? In de zomer van 2015 merkten wij vanuit onze studies dat er een steeds grotere vraag ontstond naar de nieuwere vormen van web marketing. We merkten echter ook direct dat er weinig tot geen bedrijven waren die hierin gespecialiseerd waren en tevens kennis hadden van bijkomende werkzaamheden als social media management (onderhoud van Facebook, Instagram, Linkedin enz.), webredactie, online reputatiemanagement enz.. We besloten daarom in 2015 om een korte pilot te starten onder enkele bedrijven in Zuid-Limburg. De resultaten waren dusdanig positief dat er geen twijfel over mogelijk was; we moesten hier serieus mee aan de slag. Rakoon Marketing was een feit!

Inmiddels zijn we als bedrijf geheel gespecialiseerd in verschillende vormen van web marketing. Door per onderneming te bekijken welk medium het meest geschikt is, weten we grote hoeveelheden (potentiële) klanten te bereiken. Door dit medium juist in te zetten gebeurd dit op een efficiënte en daardoor betaalbare wijze.  We doen dit met grote passie, gedrevenheid en professionaliteit. Dit maakt dat we duidelijke resultaten halen en voor vrijwel elke zaak van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Met een team van jonge professionals staan we nu dagelijks voor u klaar. Alles met als doel om de online identiteit van uw zaak te verbeteren en te versterken. Door rekening te houden met de wensen en behoeften van uw (potentiële) klant zorgen wij ervoor dat uw klantengroep groeit en uw omzet stijgt. We kijken hierbij naar de toegepaste psychologie zodat de boodschap altijd op de juiste wijze bij de ontvanger terecht komt. En dit terwijl u zelf bezig kunt zijn met hetgeen wat voor u echt belangrijk is; het uitvoeren van uw core business.

In dit digitale tijdperk zijn uw social media pagina’s en website uw visitekaartje. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op!

Resultaatgericht te werk

Samen werken wij resultaatgericht en snel om op zo kort mogelijke termijn een omzetstijging te genereren. Werkt iets niet zoals verwacht? Dan zoeken we naar de perfecte oplossing om alsnog tot het gewenste resultaat te komen.

Creëren van continuiteit

Door het creëren van continuiteit binnen uw social media pagina(‘s) zorgen wij ervoor dat uw klant weet wat hij kan verwachten met als gevolg dat er meer sprake is van interactie, en dus gratis marketing voor uw onderneming.

f

Meetbaar en efficiënt

Doordat onze vormen van marketing relatief meetbaar zijn, werken we steeds verder aan de perfecte manier van reclame maken voor úw bedrijf!

Begrijpelijk en betaalbaar

Onze vormen van marketing zijn begrijpelijk en betaalbaar. Of het nu gaat om een bedrijf met 40 vestigingen in heel Nederland of de bakker om de hoek, wij kunnen u verder helpen.

Kelly Botterweck-Knubben

Multimedia & psychologie deskundige

De persoon achter het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van reclame-uitingen en campagnes. Houdt daarbij rekening met de gedachtegang van de (potentiële) klant en de customer journey die hierbij van toepassing is.

Roel Botterweck

Marketing & social media specialist

Is het vaste aanspreekpunt van klanten als het gaat om hun social media onderhoud of campagnes. Tevens geeft hij trainingen en lectures over de nieuwe marketing en social media!

Chinouk Jacobi

Stagiaire junior accountmanager

Een stukje extra service bij Rakoon Marketing. Houdt zich hoofdzakelijk bezig met relatiebeheer en acquisitie. Verricht daarbij nog onderzoek naar o.a. de klanttevredenheid.