fbpx

Over ons

Aangenaam!

Wij zijn Rakoon Marketing. Wij staan voor je klaar. Op deze pagina lees je meer over ons, en over onze onderneming. Wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier!

Rakoon Marketing is een jonge onderneming, een professioneel team van online experts: social media professionals, webdesigners, marketeers en meer.

Van persoonlijk contact wordt iedereen gelukkiger. Bij ons staat groei van de klant voorop. Om jouw potentiële klant optimaal te kunnen bereiken is het belangrijk precies te weten hoe hij of zij denkt én handelt. We leren daarom jou en jouw doelen graag kennen voordat we met een structureel en strategisch plan aan de slag gaan. We zijn betrokken, geven je overzicht, helpen je keuzes te maken en verrassen je met sterke inhoudelijke plannen. Alles met als doel om de online identiteit van jouw zaak te verbeteren en te versterken. Door rekening te houden met de wensen en behoeften van je (potentiële) klant zorgt Rakoon Marketing ervoor dat je klantengroep groeit en je omzet stijgt. Er wordt hierbij uitvoerig gekeken naar de achterliggende psychologie zodat de boodschap altijd op de juiste wijze bij de ontvanger terecht komt.

Wij werken als professioneel team van online experts vol enthousiasme aan jouw website, social media, branding of online marketing vraagstuk. Dat maakt ons blij en zo dragen we bij aan de groei van je bedrijf.

Rakoon Marketing is opgericht in 2016 door Roel Botterweck & Kelly Botterweck-Knubben. Gestart met een duidelijke filosofie: organisaties en ondernemingen ondersteunen en ontzorgen op het gebied van social media (marketing). Dat alles met een heldere filosofie die nog steeds de rode draad is bij alle diensten van Rakoon Marketing: toegepaste psychologie! Inmiddels is Rakoon Marketing uitgegroeid tot een team van jonge professionals gespecialiseerd in verschillende vormen van online marketing en webdesign.

 

Rakoon Academy

Naast het uit handen nemen van social media marketing, is Rakoon Marketing zich ook steeds meer gaan bezig houden met het geven van lectures, workshops en trainingen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren werd in het voorjaar van 2021 de opleidingssectie afgesplitst van Rakoon Marketing, Rakoon Academy werd een feit!

Met workshops, trainingen, cursussen en meer kunnen we de cursist nu optimaal verder helpen. Of het nu gaat om een zzp’er, mkb’er of een grote instantie, Rakoon Academy helpt je verder op weg naar succes!

Ons team

Wij staan voor je klaar. Samen op weg naar succes!

Roel Botterweck

Roel Botterweck

webdesigner | trainer | lecturer

Larissa Valkenberg

Larissa Valkenberg

junior marketeer

Kelly Botterweck

Kelly Botterweck

senior marketeer | consultant

Mandy Veltstra

Mandy Veltstra

stagiaire marketing & communicatie

Stage bij Rakoon Marketing?

Stage bij Rakoon Marketing?

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!