Over ons

Wij zijn Rakoon Marketing. Wij staan voor u klaar. Op deze pagina leest u meer over ons, en over onze onderneming.

Hoe wij terecht kwamen bij Rakoon Marketing en o.a. onze diensten social media onderhoud/management & webdesign? In de zomer van 2015 merkten wij vanuit onze studies dat er een steeds grotere vraag ontstond naar effectievere vormen van web marketing. We merkten echter ook direct dat er weinig tot geen bedrijven waren die hierin gespecialiseerd zijn en tevens kennis hebben van bijkomende werkzaamheden als social media management (onderhoud van Facebook, Instagram, Linkedin enz.), webdesign, de achterliggende psychologie enz.. We besloten daarom in 2015 om een korte pilot te starten onder enkele bedrijven in Zuid-Limburg. De resultaten waren dusdanig positief dat er geen twijfel over mogelijk was; we moesten hier serieus mee aan de slag. Rakoon Marketing was een feit!

Inmiddels zijn we als bedrijf geheel gespecialiseerd in verschillende vormen van web marketing. Door per onderneming te bekijken welk medium het meest geschikt is, weten we grote hoeveelheden (potentiële) klanten te bereiken. Door dit medium juist in te zetten gebeurd dit op een efficiënte en daardoor betaalbare wijze.  We doen dit met grote passie, gedrevenheid en professionaliteit. Dit maakt dat we duidelijke resultaten halen en voor vrijwel elke zaak van grote toegevoegde waarde kunnen zijn.

Met een team van jonge professionals staan we nu dagelijks voor u klaar. Alles met als doel om de online identiteit van uw zaak te verbeteren en te versterken. Door rekening te houden met de wensen en behoeften van uw (potentiële) klant zorgen wij ervoor dat uw klantengroep groeit en uw omzet stijgt. We kijken hierbij naar de achterliggende psychologie zodat de boodschap altijd op de juiste wijze bij de ontvanger terecht komt. En dit terwijl u zelf bezig kunt zijn met hetgeen wat voor u echt belangrijk is; het uitvoeren van uw core business.

In dit digitale tijdperk zijn uw social media pagina’s en website uw visitekaartje. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op!

Resultaatgericht te werk

Samen werken wij resultaatgericht en snel om op zo kort mogelijke termijn een omzetstijging te genereren. Werkt iets niet zoals verwacht? Dan zoeken we naar de perfecte oplossing om alsnog tot het gewenste resultaat te komen.

Creëren van continuiteit

Door het creëren van continuiteit binnen bijvoorbeeld uw social media pagina(‘s) zorgen wij ervoor dat uw klant weet wat hij kan verwachten met als gevolg dat er meer sprake is van interactie, en dus gratis marketing voor uw onderneming.
f

Meetbaar en efficiënt

Doordat onze vormen van marketing relatief meetbaar zijn, werken we steeds verder aan de perfecte manier van reclame maken voor úw bedrijf!

Begrijpelijk en betaalbaar

Onze vormen van marketing zijn begrijpelijk en betaalbaar. Of het nu gaat om een bedrijf met 40 vestigingen in heel Nederland of de bakker om de hoek, wij kunnen u verder helpen.

Ons team

Wij staan voor u klaar. Samen op weg naar een succesvolle onderneming!