fbpx

Grafisch design

Al is jouw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt.

Het oog wil ook wat!

“Het oog wil ook wat!” We hebben het vaak gehoord, maar zien het te weinig terug. Immers, hoe vaak neemt een ondernemer genoegen met beeldmateriaal dat net niet helemaal klopt? Die flyer met dat spelfoutje of die social post met die foto die nét niet helemaal lekker scherp is?

Goed beeldmateriaal is onmisbaar voor succesvolle marketing. Alle online beeldmateriaal wordt bij Rakoon Marketing in-house ontwikkeld. Voor “offline” materiaal als posters & flyers werken we samen met Pheniks Studios.

Webdesign

Jouw website is het online uithangbord van jouw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van jouw onderneming.

Social Media Marketing

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd.

marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!