fbpx

Prijzen

Lees hier meer over onze prijzen. Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Onze diensten zijn professioneel en toch goedkoop! Bekijk op deze pagina de tarieven van onze verschillende diensten.

Webdesign

De prijs van jouw nieuwe website of webshop is sterk afhankelijk van jouw wensen en het materiaal dat reeds beschikbaar is. Doorgaans geldt dat een “standaard” website te realiseren is vanaf circa € 780,-. Na oplevering betaal je enkel nog jaarlijks de kosten voor webhosting, dit kan zowel bij Rakoon Marketing zelf als bij een eigen aanbieder naar keuze. Wanneer periodiek onderhoud noodzakelijk blijkt te zijn, wordt dit uitgevoerd op basis van ons uurtarief.

Social media

Abonnementen? Daar geloven wij niet in! De wereld van social media is veel te veranderlijk om jou voor een langere periode vast te leggen op één platform. Al onze social diensten zijn daarom op uurbasis. Veelal wordt een vast aantal uren per maand afgesproken. Daarbij houden we jou altijd op de hoogte zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze social media marketing begint al vanaf € 48,75 per maand!

(Web)teksten

Voor het schrijven en herschrijven van (web)teksten werken wij samen met externe partijen die gespecialiseerd zijn in deze vorm van dienstverlening. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de input en gewenste lengte van de tekst(en). Voor een maatwerk offerte kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Workshops / trainingen

Onze workshops, trainingen en lezingen zijn er in alle soorten en maten. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de geboden voorzieningen (locatie, beamer, flip-over etc.) en het aantal personen. Afhankelijk van het aantal personen zijn onze workshops (2,5 uur) al beschikbaar vanaf € 200,- per persoon. Onze trainingen (2 of meer dagdelen) zijn al beschikbaar vanaf € 600,- per persoon.

Marketingcampagnes

Marketingcampagnes vragen om maatwerk! Onze prijzen voor marketingcampagnes zijn dat natuurlijk ook. Waar complete campagnes vanaf enkele honderden euro’s mogelijk zijn, is consultancy al mogelijk vanaf € 65,-.

Grafisch design

Al jouw online beeldmateriaal wordt in-house ontwikkeld bij Rakoon Marketing. Dit geschiedt veelal op basis van ons uurtarief óf aan de hand van vaste prijsafspraken. Voor offline beeldmateriaal (visitekaartjes, banners etc.) werken wij met externe partijen samen.

Let op: al onze prijzen zijn exclusief btw!

Afspraak maken?

Wat kunnen wij voor u betekenen? We bekijken graag samen de mogelijkheden!

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!