fbpx

Prijzen

Lees hier meer over onze prijzen. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Onze diensten zijn professioneel en toch goedkoop! Wanneer wij optionele / eenmalige diensten voor u uitvoeren (webdesign, workshops, trainingen etc.) werken wij enkel op uurbasis. Wanneer wij social media marketing uitvoeren voor uw onderneming kunt u ervoor kiezen om dit uit te laten voeren op uurbasis of via een flex-abonnement. Bij social media marketing op uurbasis geven we u een indicatie van het te verwachten aantal uren per maand. We houden u op de hoogte van de voortgang en factureren één keer per maand.

Buiten social media marketing op uurbasis kunt u ook ervoor kiezen om een van onze flex-abonnementen af te sluiten.

Flex-abonnementen

“Ouderwetse” abonnementen? Daar geloven wij niet in! De wereld van social media is veel te veranderlijk om u voor een langere periode vast te leggen op één platform. Onze flex-abonnementen zijn de oplossing!

U profiteert bij het afsluiten van een flex-abonnement van kortingen tot 30% op ons normale uurtarief! Met onze flex-abonnementen kiest u voor zekerheid en regelmaat, maar hoeft u zich niet vast te leggen op één platform. Flex-abonnementen lopen altijd 1 jaar en kunnen – wanneer wenselijk – tussentijds naar boven aangepast worden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor de actuele prijzen van onze flex-abonnementen.

Afspraak maken?

Wat kunnen wij voor u betekenen? We bekijken graag samen de mogelijkheden!