fbpx

Social media marketing

Social media marketing deels of geheel uitbesteden? Dat kan, vele bedrijven zijn u al voorgegaan! Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd. Rakoon Marketing kan u hiermee verder helpen. Wij zijn uw “externe marketingafdeling”!

Social media marketing geheel of deels uitbesteden

Wanneer u social media marketing door ons laat uitvoeren, bedenken en plaatsen we in overleg met u professionele berichten. Daarbij starten we acties en/of campagnes en genereren zo een nieuwe bezoekersstroom naar uw website en/of fysieke locatie. We zorgen daarbij natuurlijk voor meer volgers op bijvoorbeeld uw Facebookpagina, Instagrampagina of LinkedIn-pagina. Alles met als doel om uiteindelijk voor uw zaak een omzetstijging en nieuwe naamsbekendheid te creëren. Social media voor bedrijven was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Workshops, trainingen, cursussen & advies

Naast het geheel of deels uitbesteden van uw social media marketing, kunnen wij ook u en/of uw medewerker(s) begeleiden bij het zelf uitvoeren van social media marketing. We voorzien dan in bruikbaar advies. Een andere mogelijkheid is ondersteuning in de vorm van een workshop, training of cursus. Meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

j

(web)teksten

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming.

Grafisch design

Al is uw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt.

marketingcampagnes

Wenst u verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?