fbpx

Social media marketing

Social media marketing deels of geheel uitbesteden? Dat kan, vele bedrijven zijn jou al voorgegaan! Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd. Rakoon Marketing kan je hiermee verder helpen. Wij zijn jouw “externe marketingafdeling”!

Social media marketing geheel of deels uitbesteden

Wanneer je social media marketing door ons laat uitvoeren, bedenken en plaatsen we in overleg met jou professionele berichten. Daarbij starten we acties en/of campagnes en genereren zo een nieuwe bezoekersstroom naar jouw website en/of fysieke locatie. We zorgen daarbij natuurlijk voor meer volgers op bijvoorbeeld uw Facebookpagina, Instagrampagina of LinkedIn-pagina. Alles met als doel om uiteindelijk voor jouw zaak een omzetstijging en nieuwe naamsbekendheid te creëren. Social media voor bedrijven was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Workshops, trainingen, cursussen & advies

Naast het geheel of deels uitbesteden van jouw social media marketing, kunnen wij ook jou en/of jouw medewerker(s) begeleiden bij het zelf uitvoeren van social media marketing. We voorzien dan in bruikbaar advies. Een andere mogelijkheid is ondersteuning in de vorm van een workshop, training of cursus. Meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

j

(web)teksten

Jouw website is het online uithangbord van jouw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van jouw onderneming.

Grafisch design

Al is jouw reclameslogan nog zo sterk, zonder een goede grafische verpakking heeft dit nooit het gewenste effect. Voor alle online materiaal zorgen wij dat professioneel beeldmateriaal gerealiseerd wordt.

marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!