fbpx

Workshops / trainingen

Behoefte aan een workshop, training, cursus of lezing? Van zzp’er tot grote organisatie, Rakoon Academy is de oplossing. Met ons uitgebreide aanbod én online Mijn Academy portal helpen we je verder op weg.

Marketing & psychologie bij Rakoon Academy

Met enige regelmaat verzorgen wij workshops, trainingen, cursussen en lectures. We kijken daarbij niet alleen maar naar de praktische kant van een platform. We kijken ook altijd naar de achterliggende psychologie. “Hoe denkt mijn (potentiële) klant?” En vooral ook; “Hoe benader ik mijn (potentiële) klant?”. Gedurende anderhalf uur, een dagdeel of meerdere dagdelen nemen we jou en/of jouw medewerker(s) mee in de wereld van social media en psychologie.

Meer weten? Kijk dan zeker eens op de website van Rakoon Academy.

Webdesign

Jouw website is het online uithangbord van jouw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van jouw onderneming.

Social Media Marketing

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd.

marketingcampagnes

Wens je verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!