fbpx

Workshops / trainingen

Wenst u het onderhoud van uw social media kanalen in eigen beheer te houden? En wilt u uw onderneming toch op een professionele manier presenteren? Dan kan een workshop of training de oplossing zijn.

Marketing & psychologie

Met enige regelmaat verzorgen wij workshops, trainingen, cursussen en lectures. We kijken daarbij niet alleen maar naar de praktische kant van een platform. We kijken ook altijd naar de achterliggende psychologie. “Hoe denkt mijn (potentiële) klant?” En vooral ook; “Hoe benader ik mijn (potentiële) klant?”. Gedurende anderhalf uur, een dagdeel of meerdere dagdelen nemen we u en/of uw medewerker(s) mee in de wereld van social media en psychologie.

Een workshop of training kan afhankelijk van het aantal personen bij ons op kantoor of bij u op locatie gegeven worden. Afhankelijk van uw wensen wordt het programma samengesteld. Na afloop ontvangen de deelnemers eventueel materiaal betreft de behandelde punten. Verdere begeleiding of ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden.

Webdesign

Uw website is het online uithangbord van uw onderneming. Een mooie, snelle en professionele website is daarom essentieel voor het succes van uw onderneming.

Social Media Marketing

Van al onze diensten zijn onze social media-diensten de belangrijkste. We houden ons hoofdzakelijk bezig met social media onderhoud en management. Het correct bijhouden van een social media pagina vergt immers een hoop tijd.

marketingcampagnes

Wenst u verder te gaan dan bijvoorbeeld een Facebookactie of Facebookbericht? Dan is het goed om de mogelijkheden van marketingcampagnes te bekijken.

Wil je meer informatie?