fbpx

Creator Studio, wat is dat?

Als je al langer thuis bent in de online marketing weet je dat Instagram (en Facebook) up-to-date houden belangrijk is. Maar wie heeft er nou de tijd om elke dag te kijken wanneer je het best iets kan posten?

Creator Studio biedt hier de oplossing in! Via Creator Studio kun jij al jouw Instagram en Facebook berichten van tevoren al inplannen. Creator Studio zorgt er hierna voor dat deze berichten op het juiste moment worden gepost. Tevens kun je via Creator Studio allerlei statistieken inzien. Zo weet je welke content nu écht aanslaat! Creator Studio is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor zul je weinig moeite ervaren om aan de slag te gaan met Creator Studio.

Om gebruik te kunnen maken van Creator Studio dien je een zakelijke Instagram en Facebook-account te hebben. Je Instagram dient tevens gekoppeld te zijn aan je Facebook-account. Ook kun je via Creator Studio verschillende rollen toewijzen aan collega’s zodat zij ook aan de slag kunnen met het inplannen van berichten.

Wil je de Creator Studio bij je onderneming in gebruik nemen? Neem dan gerust contact met ons op voor ondersteunen of het inrichten van de online omgeving: info@rakoon-marketing.nl.

Wil je meer informatie?

Rakoon Marketing wordt Contenttellers!

Check snel onze nieuwe website!