fbpx

Roel Botterweck

Marketing & social media specialist

Is het vaste aanspreekpunt van klanten als het gaat om hun social media onderhoud of campagnes. Tevens geeft hij trainingen en lectures over o.a. psychologie & marketing en social media!

Dit is Roel, een marketing en social media specialist!

Als social media specialist hou ik me voornamelijk bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van reclame-uitingen en campagnes. Daarnaast ben ik voor veel klanten hun vaste aanspreekpunt als het gaat om hun social media onderhoud of campagnes. Tevens geef ik trainingen en lectures over psychologie & marketing en social media! Mijn motto? Uw potentiële klant bereiken!

  • Social media management 90% 90%
  • Webdesign 60% 60%
  • Administratie & PR 25% 25%
  • Samenstellen en versturen nieuwsbrieven 40% 40%
  • Lectures & trainingen 70% 70%

Roel Botterweck,
wie is dat?

Tijdens het volgen van de studie Communication and Multimedia Design (Academie Beeldende Kunsten Maastricht) merkte ik steeds meer dat ik marketing en reclame waanzinnig interessant vond! In het laatste deel van de studie koos ik daarom voor marketing-gerichte minoren. Al vrij snel wist ik het zeker. Hier wilde ik meer mee doen. Ik merkte dat er veel vraag was naar de nieuwere vormen van web marketing. Echter, er zijn weinig tot geen bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een korte succesvolle pilot startte ik daarom met mijn compagnon samen Rakoon Marketing. Meer hierover lees je op de pagina “Over ons“!

Nu ben ik dagelijks bezig om de bedrijven van onze klanten online te presenteren. We doen dit niet alleen met het onderhouden van social media pagina’s. We ontwikkelen bijvoorbeeld ook websites en houden ons daarnaast bezig met o.a. het schrijven van (web)teksten. Dit doen we altijd met als doel om uw (potentiële) klant te bereiken en zo een omzetstijging te genereren. Daarnaast draaien we volledige marketingcampagnes en hebben we vaak een adviserende rol. Zo geef ik zelf regelmatig lectures en trainingen. Ik geef studenten en bedrijven dan een kijkje in de wereld van (social media) marketing en psychologie. Ontzettend leuk om te doen!

Maar ik ben niet alleen mede-eigenaar van Rakoon Marketing. Ik ben ook een rasechte filmliefhebber en muzikant! Ik ben als slagwerker lid van het blaasorkest en de drumband van Harmonie St. Cecilia uit Mechelen. Daarnaast bezoek ik in mijn vrije tijd regelmatig de bioscoop. Ook hou ik er wel van om thuis op de bank heerlijk te ontspannen met een goede film!