fbpx

Martijn Van Wersch

Applicatie en media ontwikkelaar

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met webdesign en  opmaken van grafische uitingen.

Dit is Martijn, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben 19 jaar oud en volg op dit moment Applicatie en Media Ontwikkelaar op het Vista College in Heerlen.
Momenteel zit ik in het 2de jaar en loop ik stage bij Rakoon Marketing, waar ik heel tevreden mee ben.
Mijn stageperiode duurt tot 9 juli waarbij ik elke dinsdag tot en met vrijdag meewerk bij Rakoon Marketing. Ik zal mij deze periode bezighouden me webdesign, grafisch design.
ik hoop dat ik mijn steentje in het bedrijf kan bijdragen. Kennis maken met het bedrijf en proberen mee te gaan in bepaalde werkzaamheden zijn o.a. mijn doelen, maar daar stopt het zeker niet!

  • Webdesign 90% 90%
  • Codering 40% 40%
  • Grafisch design 50% 50%
  • Schoolopdrachten 10% 10%
  • Ondersteunen van campagnes 20% 20%

Martijn van Wersch,
wie is dat?

 

 

Ik ben 3,5 geleden begonnen met de opleiding ICT medewerker op het Vista College in heerlen. Na deze opleiding afgerond te hebben heb ik een sprongetje gemaakt naar Applicatie en media ontwikkaar op het zelfde school.
Als ik naar school ga ga ik elke dag met veel motivatie omdat ik het altijd leuk vind om nieuwe dingen te leren.

Dit is mijn eerste stage die ik loop binnen de opleiding Applicatie en media ontwikkelaar. Mijn zoektocht naar de stage plaats was zeer makkelijk, want ik ken Roel nu al best een tijdje. Ongeveer 1,5 jaar voordat ik stage moest lopen had ik alles al met roel geregeld.

In deze stage periode ga ik mij vooral bezig houden met het webdesign en grafisch design.

Mijn vrije tijd steek ik vooral in de hobbies die ik heb. Ik ben vaak te vinden achter de computer en game ik lekker wat met mijn vrienden. Daarnaast speel ik ook een instrument genaamt de Hoorn. Natuurlijk spelen mijn vrienden ook een groote rol in mijn leven.
Voor dat corona roet in het eten gooide waren, we elke weekend wel bij elkaar en gingen we elke vrijdag avond naar het speciaalbier cafe in Mechelen om weer eens wat nieuws te proberen.