fbpx

Larissa Valkenberg

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Larissa, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben 23 jaar en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het Vista College in Heerlen. Mijn stageperiode duurt tot 9 juli waarbij ik elke maandag tot en met donderdag meewerk bij Rakoon Marketing. Ik zal mij deze periode bezighouden met social mediamanagement, webdesign, grafisch design en met mijn opdracht om een marketing- en communicatieplan op te stellen.

  • Social media management 90% 90%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 70% 70%
  • Schoolopdrachten 30% 30%
  • Bedenken & creëren van campagnes 90% 90%

Larissa Valkenberg,
wie is dat?

Na verschillende opleiding geprobeerd te hebben kwam ik bij de opleiding Marketing & Communicatie terecht. Hier merkte ik vrijwel meteen dat dit iets was wat mij écht lag en wat mij interesseerde. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en dit te combineren met een stukje theorie en wil na deze opleiding mijn kennis verbreden door de opleiding commerciële economie te volgen op Zuyd Hogeschool. 

 

In deze stageperiode zal ik dagelijkse werkzaamheden voor Rakoon Marketing uitvoeren zoals social media marketing, webdesign en grafisch design maar werk ik ook aan mijn examenopdracht. Voor deze opdracht moet ik een marketing- en communicatieplan opstellen en hieruit moet ik een campagne bedenken.  

 

Buiten school en stage om vind ik het heerlijk om een flink stuk te gaan wandelen met mijn vriend en hond. Daarnaast speel ik graag gezelschapsspellen met vrienden, sta ik vaak in de keuken en staat mijn hele huis vol met verschillende kamerplanten!