fbpx

Kelly Botterweck

Multimedia specialist & grafisch designer

Is de stille kracht achter Rakoon Marketing. Bedenkt, creëert en plaatst berichten voor de klant. Zorgt daarbij overige vormen van online grafisch materiaal.

Dit is Kelly, een multimedia specialist en grafisch designer!

Als multimedia specialist en grafisch designer hou ik me voornamelijk bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van reclame-uitingen en campagnes. Ik hou hierbij altijd rekening met de denkwijze van de (potentiële) klant. Hierdoor bereiken onze reclame-uitingen altijd op de juiste manier de doelgroep. Een echte uitdaging!

  • Social media management 60% 60%
  • Verrichten onderzoek 20% 20%
  • Online grafisch design 90% 90%
  • Samenstellen en versturen Rakoon nieuwsbrieven 20% 20%
  • Bedenken campagnes 70% 70%

Kelly Botterweck,
wie is dat?

In eerste instantie wilde ik de opleiding Social Work gaan volgen aan Zuyd Hogeschool. Ik was altijd al enorm geïnteresseerd in het doen en denken van de mens. Toen ik met Roel de open dag van de opleiding Communication and Multimedia Design bezocht, vond ik dit eigenlijk nog veel interessanter! Naast het bezig zijn met (toegepaste) psychologie, kon ik hier ook daadwerkelijk een product realiseren! Dit altijd gebaseerd op de resultaten uit onderzoek. Tijdens deze studie heb ik daarom hoofdzakelijk minoren gevolgd op het gebied van toegepaste psychologie en marketing. Vervolgens was Rakoon Marketing het antwoord op het volgen van deze opleiding.

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met het realiseren van online reclame-uitingen. Daarnaast verricht ik veel doelgroep-, draagvlak- en behoefteonderzoek. Steeds blijf ik kijken naar het gedrag en de denkwijze van de (potentiële) klant. Hierdoor kunnen we niet alleen uitstekende marketingvormen bieden, maar deze ook steeds blijven verbeteren.

Buiten mijn werk bij Rakoon Marketing hou ik er enorm van om te gamen of een goede film te kijken. Met een Playstation 4, Xbox 360, PS Vita en Nintendo Switch valt er altijd wel te gamen. Mocht ik hier een keertje geen zin in hebben? Dan start ik Netflix of ga naar de bioscoop voor een goede film! Lekker ontspannen na al het harde werk!