fbpx

Jelle Godschalk

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Jelle, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben een 18 jarige student die zijn opleiding volgt op het Vista College in Heerlen. Ik studeer Marketing & Communicatie en zit momenteel in het 2e en 3e leerjaar van deze opleiding. T/m juni 2021 zal ik op maandag en dinsdag werkzaam zijn bij Rakoon Marketing. Ik ga zoveel mogelijk meewerken in het bedrijf. Ik zal me bezig gaan houden met allerlei zaken rondom marketing & communicatie. Tijdens deze stage periode is mijn doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen dit vakgebied.

  • Social media management 80% 80%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 80% 80%
  • Schoolopdrachten 10% 10%
  • Bedenken & creëren van campagnes 50% 50%

Jelle Godschalk,
wie is dat?

Ik ben vorig schooljaar begonnen met mijn studie marketing en communicatie. Ik haal veel plezier uit mijn opleiding, dit is mede door de waardering die ik van mijn docenten krijg. Ik vind het erg interessant om bezig te zijn met reclame, elke doelgroep moet op een verschillende manier benaderd worden en heeft andere wensen. Het nadenken over hoe ik de doelgroep op een juiste manier benader en hoe ik de doelgroep in zijn wensen voorzie, vind ik erg leuk.

Dit is mijn tweede stageperiode vanuit het MBO, in mijn zoektocht naar een stage kwam ik op stagemarkt een stageplek bij Rakoon Marketing tegen. Hier was ik meteen in geïnteresseerd en heb ik Roel benaderd.

In deze stageperiode ga ik mij bezighouden met alle zaken rondom marketing & communicatie binnen dit bedrijf. Zoals het bedenken van campagnes, social media management en een stukje grafisch design. Af en toe zal ik een schoolopdracht tijdens mijn stage moeten uitwerken maar ik zal voor het grootste deel bezig zijn met de normale werkzaamheden binnen het bedrijf waarin ik goed begeleid zal gaan worden.

Mijn vrije tijd vul ik vaak in door leuke dingen met mijn vriendin te gaan doen. Daarnaast spreek ik ook erg graag af met vrienden, vaak gaan we dan iets eten of gaan we met een groep naar het terras in Heerlen.