Jarno Franssen

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Jarno, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben een 17 jarige student die zijn opleiding volgt op het Arcus College in Heerlen. Ik studeer Marketing & Communicatie en zit momenteel in het eerste leerjaar van deze opleiding. T/m juli 2020 zal ik op dinsdag en woensdag werkzaam zijn bij Rakoon Marketing. Ik ga zoveel mogelijk meewerken in het bedrijf. Ik zal me bezig gaan houden met allerlei zaken rondom marketing & communicatie. Tijdens deze stage periode is mijn doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen in dit vakgebied.

  • Social media management 80% 80%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 80% 80%
  • Schoolopdrachten 10% 10%
  • Bedenken & creëren van campagnes 50% 50%

Jarno Franssen,
wie is dat?

​Ik ben dit schooljaar begonnen met mijn studie marketing en communicatie. Ik haal veel plezier uit mijn opleiding, dit is mede door de waardering die ik van mijn docenten krijg. Ik vind het erg interessant om bezig te zijn met reclame, elke doelgroep moet op een verschillende manier benaderd worden en heeft andere wensen. Het nadenken over hoe ik de doelgroep op een juiste manier benader en hoe ik de doelgroep in zijn wensen voorzie, vind ik erg leuk.

Dit is mijn eerste stageperiode vanuit het MBO, in mijn zoektocht naar een stage legde mijn docent een eventuele stageplek bij Rakoon Marketing aan mij voor, na wat onderzoek leek dit me een geschikte plek waar ik veel kan leren.

In deze stageperiode ga ik mij bezighouden met alle zaken rondom marketing & communicatie binnen dit bedrijf. Zoals het bedenken van campagnes, social media management en een stukje grafisch design. Af en toe zal ik een schoolopdracht tijdens mijn stage moeten uitwerken maar ik zal voor het grootste deel bezig zijn met de normale werkzaamheden binnen het bedrijf waarin ik goed begeleid zal gaan worden.

Mijn vrije tijd vul ik vaak in door leuke dingen met mijn vriendin te gaan doen, voetbalwedstrijden van Fortuna Sittard (waar ik seizoenskaarthouder ben) te bezoeken, verder speel ik graag de bekende voetbalgame FIFA 20 met vrienden en vind ik het lekker om af en toe eens thuis te zitten en een dagje lekker niks te doen.