Gino Quodbach

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Gino, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben student op het ROC Leeuwenborgh in Maastricht. Ik studeer Marketing & Communicatie en zit momenteel in het 2e leerjaar. Ik loop sinds 1 oktober stage bij Rakoon en ik mag tot 20 december hier stage lopen. Ik word goed begeleid door mijn stagebegeleider en ik hou me met van alles bezig. Mijn doel? Naast veel leren over dit vakgebied ook volledig mee draaien in het bedrijf!

  • Social media management 90% 90%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 60% 60%
  • Schoolopdrachten 20% 20%
  • Bedenken & creĆ«ren van campagnes 40% 40%

Gino Quodbach,
wie is dat?

Ik omschrijf me altijd als een spontaan en gevoelig persoon die graag mensen helpt. Nadat ik al 18 jaar op de aarde mag rondlopen, weet ik nog steeds niet wat ik precies wil worden later. Ik denk zelf dat Marketing & Communicatie goed aansluit op de interesses en vaardigheden die ik heb en dat ik vanuit deze opleiding verder kan groeien in het werkzame leven. Zelf hield ik mij veel bezig met apps zoals Instagram, Facebook en YouTube, dus de nodige kennis had ik al.

Nu mag ik van oktober t/m december 5 dagen in de week stage lopen bij Rakoon Marketing. Ik mag volledig mee draaien in het bedrijf en ik leer veel van de werkzaamheden die verricht moeten worden. In een korte periode heb ik al ontzettend veel geleerd wat natuurlijk super voor mijn zelfontwikkeling is. Een aantal taken die ik uitvoer zijn social mediamanagement, bedenken van campagnes en een stukje online grafisch design. Super leuk om dit te doen!

Naast dat ik een normale scholier ben vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vrienden, zo pakken we vaker een feest samen of gaan we op vakantie. Ik hou mijzelf ook veel bezig met sport. Ik heb zelf vroeger 10 jaar lang gevoetbald en ik hou mij nu bezig met fitnessen. Lekker stoom afblazen in de sportschool kan heel verfrissend werken na een lange dag school/ stage. Daarnaast ben ik ook een echte filmliefhebber. Lekker thuis neer ploffen met een goede film werkt heel ontspannend.