fbpx

Geert Debets

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Geert, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben 20 jaar oud en studeer Marketing & Communicatie aan het Vista College in Maastricht. Momenteel zit ik in het 1e jaar en loop ik stage bij Rakoon Marketing, waar ik heel blij mee ben! Dit is mijn eerste stage van de opleiding, maar ik ben al van plan om meer te gaan doen dan alleen toekijken. Ik ben leergierig en hoop dat ik in deze periode, van 4 januari tot 5 maart, mijn steentje in het bedrijf kan bijdragen. Kennis maken met het bedrijf en proberen mee te gaan in bepaalde werkzaamheden zijn o.a. mijn doelen, maar daar stopt het niet!

  • Social media management 80% 80%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 80% 80%
  • Schoolopdrachten 10% 10%
  • Bedenken & creëren van campagnes 50% 50%

Geert Debets,
wie is dat?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de mountainbike of trek ik mijn hardloopschoenen aan om een stukje te gaan hardlopen. Sinds een jaar zit ik ook op pianoles en heb dus een nieuwe hobby erbij gekregen waar ik veel tijd in steek. Hiernaast vind ik het ook ontzettend leuk om een drankje te doen met wat vrienden (als het weer kan) en video’s te editen.

Na mijn tussenjaar wilde ik een opleiding kiezen die creatief en breed was. Zo kwam ik uit bij de opleiding Marketing & Communicatie. Achteraf vind ik dit heel hele goeie keuze, omdat ik mijn creativiteit en ideeën vaak kan verwerken in de opdrachten van de opleiding.

Bij mijn zoektocht naar een stage was ik op zoek naar een bedrijf wat jong, innovatief is en snel groeide. Zo kwam ik al snel bij Rakoon marketing uit. Dit leek mij persoonlijk de beste plek om veel kennis en ervaring op te doen in deze branche. Dit werd bevestigd door mijn omgeving, aangezien zij erg te spreken waren over dit bedrijf. Op deze manier ben ik bij Rakoon Marketing terecht gekomen.