fbpx

Chiara Geurts

Stagiaire marketing & communicatie

Loopt stage bij Rakoon Marketing en houdt zich o.a. bezig met het bedenken van campagnes en opmaken van grafische uitingen.

Dit is Chiara, stagiaire bij Rakoon Marketing!

Ik ben student op het Arcus College in Heerlen. Ik studeer Marketing & Communicatie en zit momenteel in het tweede leerjaar. T/m april 2020 zal ik op maandag en dinsdag werkzaam zijn bij Rakoon Marketing. Ik ga zoveel mogelijk meewerken in het bedrijf, dus ik houd mij bezig met allerlei zaken rondom marketing & communicatie. Mijn doel? Zoveel mogelijk leren en mezelf ontwikkelen in dit vakgebied.

  • Social media management 80% 80%
  • Administratie 10% 10%
  • Grafisch design 70% 70%
  • Schoolopdrachten 30% 30%
  • Bedenken & creëren van campagnes 40% 40%

Chiara Geurts,
wie is dat?

In mijn eerste jaar op het Arcus College startte ik met de opleiding interieuradviseur. Mijn leraren vonden dat ik altijd wel leuke, creatieve ideeën had en dat ik deze ook goed te verkopen wist. Mede hierdoor heb ik besloten om te switchen naar marketing & communicatie. Daarnaast vind het ik heel leuk om met marketing en reclame bezig te zijn, hoe speel ik in op bepaalde trends? Hoe komt mijn boodschap het beste over? Hoe sluit ik aan bij mijn doelgroep?

In mijn vorige stage kwam ik erachter dat ik de online marketing heel erg interessant vind. Vandaar mijn keuze voor Rakoon Marketing als stageplek.

In deze stageperiode ga ik mij bezighouden met alle zaken rondom marketing & communicatie binnen dit bedrijf. Zoals het bedenken van campagnes, social media management en een stukje grafisch design. Daarnaast ben ik ook bezig met mijn schoolopdrachten. Ik zal in dit proces goed begeleid worden, zodat ik alles uit mezelf kan halen en mezelf ook kan ontwikkelen.

Naast stage en school doe ik graag leuke dingen met vrienden; uitgaan, lekker uiteten, dagjes weg etc. Daarnaast heb ik een seizoenkaart bij Roda JC en kijk ik ook veel voetbal. Zelf ben ik actief bezig met dansen bij de Villadancers uit Vijlen en speel ik één keer per jaar in een musical. En als ik dan even tijd heb om lekker niks te doen kijk ik graag een film of serie op Netflix/Videoland.