Mosby & Speedy

Mosby & Speedy

Miauw-specialisten / krab-deskundigen

Dit zijn Mosby & Speedy, miauw-specialisten!

Als miauw-specialisten en krab-deskundigen houden wij ons voornamelijk bezig met het genereren van ongeplande pauze-momenten. We doen dit hoofdzakelijk door te miauwen en krabben. Naast dit alles functioneren we tevens als buurtwacht. We werken met een rooster waarbij altijd een van ons tweeën op de vensterbank moet zitten om zo de buurt rondom het pand in de gaten te houden.

  • Miauwen zonder reden 90%
  • Schrijven (web)teksten door te lopen over het toetsenbord 10%
  • Buurtwacht 60%
  • Slapen 100%
  • Krabben aan kantoormeubilair 20%

Mosby & Speedy, wie zijn dat?

Ik, Mosby, ben geboren in Apeldoorn. Na 9 maanden “ontdekten” mijn toenmalige baasjes dat ze allergisch voor mij waren. Beetje raar, maar oké. Een dikke maand later kwam ik bij de eigenaren van Rakoon Marketing terecht. Het intake-gesprek was spannend, maar na  4 keer miauwen was ik al zo goed als binnen. Ze namen me mee naar Mechelen, en voor een jaar had ik het paleis voor me alleen!

Toen we een jaartje verder waren moesten Roel en Kelly zonodig een tweede kat erbij hebben. Toen kwam het mormel; Speedy. Ik weet niet wat mijn baasjes gedacht hadden, maar dat beest is enorm druk. Telkens als ik lig te slapen maakt het mormeltje me weer wakker. Enige voordeel; we werken nu met wisseldiensten om de buurt in de gaten te houden. We zorgen er voor dat altijd een van ons tweeën op de vensterbank zitten. We kunnen dan de buurt goed in de gaten houden en boos door het raam kijken als er vreemde beesten langs komen. Omdat we hierdoor geen last van rare beesten hebben, kunnen onze baasjes zich met hun werk bezig houden. De enige reden dat Rakoon Marketing succesvol is, zijn Speedy en ik dus eigenlijk.