Chinouk Jacobi

Chinouk Jacobi

Stagiaire junior accountmanager

Dit is Chinouk, stagiaire junior accountmanager!

Als stagiaire bij Rakoon Marketing hou ik me voornamelijk bezig met het meewerken en meedenken binnen het bedrijf. Naast het uitvoeren van mijn eindopdrachten, waaronder klachtenafhandelingen, promotieactiviteiten en een accountplan opstellen hou ik me voorlopig ook bezig met een zo goed mogelijk beeld krijgen van Rakoon Marketing, maar vooral ook van de klanten.

  • Relatiebeheer 70%
  • Promotie activiteiten 25%
  • Acquisitie 60%
  • Klachtenafhandeling 20%
  • Verrichten onderzoek 40%

Chinouk Jacobi, wie is dat?

Op het moment volg ik de opleiding (junior) accountmanager op het Arcus college in Heerlen. Gedurende deze opleiding merkte ik steeds meer dat de marketing kant mij ook wel heel erg aansprak. Vandaar de keuze om mijn eindstage te lopen bij een marketing bedrijf. Hier ligt mijn interesse namelijk ook echt! Na mijn eindstage bij Rakoon Marketing ga ik dan ook de opleiding communicatie volgen op Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Tijdens mijn stageperiode bij Rakoon Marketing hoop ik mezelf goed te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als binnen het bedrijf zelf. Wanneer er dan de mogelijkheid zou zijn om te kunnen doorgroeien binnen het bedrijf na mijn stageperiode, zou ik hier zeker geen nee tegen zeggen! Dus wie weet wat de toekomst mij binnen Rakoon Marketing nog zal brengen.

Buiten mijn studie vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen. Ik ben dan ook wekelijks te vinden in de stad voor een drankje en soms ook wel een dansje. Hiernaast ga ik ook vaker hardlopen, om mijn conditie een beetje op pijl te houden!